Coconut Shell Ljuslyktor

199 kr

Dessa ljuslykta är tillverkade av 100 % äkta och naturliga kokosnötsskål. Kokosskalen kastas traditionellt bort när köttet och oljorna har skördats för andra kosmetiska produkter, vilket lämnar skalen att brännas eller slängas.

Talangfulla hantverkare skär dessa bortkastade skal till hantverk, vilket ger en värdefull extra inkomst för bönderna och skapar jobb för lokala konstnärer.

Ljuslyktor är geometriskt designade för att skapa fantastiska symmetriska ljuseffekter och är perfekta för användning i hemmet eller vid trädgårdsfester. De är 100 % organiska och endast belagda med jungfru kokosolja!

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Dimensioner 13,5 × 13,5 × 18,6 cm

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)