Ekologisk sjögräs för katter

109 kr

Organimal Sjögräs stödjer en hälsosam tarmfunktion och därmed även förbättring av det övergripande immunförsvaret. Det är också perfekt för att hålla din katts tänder rena och bidrar till en frisk päls.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Vårt sjögräs är av högsta kvalitet och produceras hållbart, med respekt för havsmiljön. Med över 70 vitaminer och mineraler, 21 aminosyror, essentiella fettsyror som Omega 3 och antioxidanter är sjögräs ett verkligt komplement till din katts diet. De många vetenskapliga studierna bekräftar kraften hos detta fantastiska kosttillskott. Organimal Sjögräs är 100% naturligt, säkert och innehåller inga konstgjorda eller kemiska tillsatser. Som med alla våra produkter används inga onödiga fyllmedel.

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ