Propolis för katter

195 kr

Stöder din katt vid allergier, luftvägsproblem, hudproblem, tarmproblem, nedsatt motståndskraft och mycket mer.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Denna mycket mångsidiga tillsats är speciellt anpassad för din katt eftersom den – till skillnad från de flesta typer av propolis baserade på alkohol – löses upp i vatten, vilket enormt gynnar acceptansen. Organimal Propolisextrakt 10% på vattenbasis erhålls från rent, högkvalitativt propolisextrakt och är 100% naturligt, säkert och fritt från konstgjorda och kemiska tillsatser. Organimal Propolis skiljer sig också genom att det endast kommer från Europa. Som med alla våra produkter används inga onödiga fyllmedel.

Propolis är känt som bina hemlighet. Bin lever i samhällen med upp till 50 000 tillsammans klumpade ihop. Därför är en bra skydd mot inträngande patogener avgörande.

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ