Afrikansk Svart Tvål – 150 gram

109 kr

Vår afrikanska svarta tvål är 100% naturlig och fri från kemiska tillsatser eller parfym. Handgjord av olika familjer i Afrika, enligt deras egna inhemska recept. Afrikansk svart tvål är känd för sina djuprengörande egenskaper. Den detoxifierar ansikte, kropp och hår och minimerar porerna. Vilket också gör den lämplig för fet eller oren hud. Den är också användbar för hudproblem, som kliande eller torr hud. Den avlägsnar döda hudceller och ger din hud och hår en vacker lyster.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Använd dagligen på ansikte, kropp eller hår. Observera att din kropp kan behöva lite tid att vänja sig vid ren naturlig tvål. Det kan kittla eller kännas lätt stickande i början, så introducera tvålen gradvis för din hud. På grund av den djuprengörande effekten av naturlig tvål kan din hud kännas lite “stram” efter användning. Om så är fallet kan det vara lugnande att återfukta din hud efteråt med en naturlig olja eller sheasmör.

 

Ingredienser: Cocos nucifera olja, butyrospermum parkii smör, kakaopods, vatten, inhemska afrikanska örter och vegetabiliska oljor.

Tvålen är handgjord och handskuren. Därför är blocken inte exakt samma storlek. Dessutom fortsätter blocken ofta att torka efter att de har skurits, vilket kan leda till att vikten minskar. Vikten av ett block kan variera från 140 till 175 gram.

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Customer Reviews

Based on 2 reviews
100%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
M
Manuel Cosmin Cenusa

Ok

G
Geraldina Hijlcolina De Vries
Svart tvål

Fantastisk produkt! Jag använder denna tvål för både kropp och ansikte. Den löddrar bra och min hud känns väldigt ren. Rekommenderas varmt!