Aleppo Tvål med 20% Lagerbärsolja

89 kr

Aleppotvål är en välkänd naturlig tvål för kropp, ansikte och hår. Den största delen av tvålen är gjord av olivolja och 20% av tvålen är lagerolja, vilket har starka antibakteriella och svampdödande egenskaper. Aleppotvål är fördelaktig för hudinfektioner, insektsbett, små sår, eksem, akne, utslag, mjäll och håravfall. Tvålen avlägsnar döda hudceller och är en djuprengörare.

Aleppotvålen tackar sitt namn till staden Aleppo i Syrien, där den har använts i tusentals år. Vår aleppotvål tillverkas på traditionellt sätt och blocken åldras i cirka 9 månader, vilket gör att färgen på utsidan blir ljusare än på insidan. Den har en typisk naturlig doft och innehåller inget tillsatt parfym eller skadliga ämnen.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Använd en gång om dagen på ansikte, kropp eller hår. Observera att din kropp kan behöva lite tid att vänja sig vid ren naturlig tvål. Det kan kittla eller kännas lätt stickande i början, så introducera tvålen gradvis för din hud. På grund av den djuprengörande effekten av naturlig tvål kan din hud kännas lite “stram” efter användning. Om så är fallet kan det vara lugnande att återfukta din hud efteråt med en naturlig olja eller sheasmör.

 

Ingredienser: olea europaea, laurus nobilis (20%), natriumhydroxid, aqua.

Vikten på tvålen är cirka 200 gram men kan variera lite. När tvålen blir äldre blir den torrare och det gör den mindre tung.

Vikt 200 g

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ