Eukalyptus tvål – 120 gram

119 kr

En mjuk och näringsgivande naturlig tvål för daglig hudvård, lämplig för ansikte och kropp. Baserad på rent, orefinerat sheasmör och naturlig eukalyptusolja. Utan kemiska tillsatser eller parfym.

Sheasmör och kokosolja är grunden för denna rena tvål. Båda används för alla olika hudtyper, men särskilt för känslig hud eller hudproblem. Eukalyptusolja har sin kända friska doft och används ofta i medicinska produkter. Eukalyptus sägs ha olika effekter, som att rensa luftvägarna och förbättra andningen. Dessutom används den som en kylande olja, vilket är fördelaktigt för blodcirkulationen.

 

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Använd dagligen till ansikte eller kropp. Observera att din kropp kan behöva lite tid att vänja sig vid ren naturlig tvål. Det kan kittla eller kännas lätt stickande i början, så introducera tvålen gradvis för din hud. På grund av den djuprengörande effekten av naturlig tvål kan din hud kännas lite “stram” efter användning. Om så är fallet kan det vara lugnande att återfukta huden efteråt med en naturlig olja eller sheasmör.

Klicka här för vår tvålbehållare av olivträ.

Ingredienser: Butyrospermum parkii smör, Cocos nucifera olja, vatten, eukalyptusolja, naturliga örter, soda.

Vikt 120 g

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ