Neemolja Tvål – 120 gram

119 kr

En mjuk och näringsgivande naturlig tvål för daglig hudvård, lämplig för ansikte och kropp. Baserad på rent, orefinerat sheasmör och ren kallpressad neemolja. Utan kemiska tillsatser eller parfym.

Traditionellt har neemolja använts för olika hudproblem, som känslig, kliande, röd, torr eller sprucken hud. Den har ofta applicerats på hudproblem som eksem eller psoriasis. I kombination med sheasmör, som också används för olika hudproblem och känslig hud, är denna tvål ett vackert alternativ till syntetiska tvålar. Dessutom innehåller tvålen tea tree-olja, känd för dess rengörande, vårdande och lugnande effekt på huden. Tea tree-olja är också känd för sina antibakteriella och svampdödande egenskaper.

 

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Använd dagligen i ansikte eller kropp. Observera att din kropp kan behöva lite tid att vänja sig vid ren naturlig tvål. Det kan kittla eller kännas lätt stickande i början, så introducera tvålen gradvis för din hud. På grund av den djuprengörande effekten av naturlig tvål kan din hud kännas lite “stram” efter användning. Om så är fallet kan det vara lugnande att återfukta huden efteråt med en naturlig olja eller sheasmör.

Var medveten om att denna naturliga tvål inte har en stark doft eftersom den är 100% naturlig utan syntetiska tillsatser eller parfym. Neemolja har en typisk jordig doft, som vissa människor måste vänja sig vid.

Klicka här för vår tvålbehållare av olivträ.

 

Ingredienser: Butyrospermum parkii smör, azadirachta indica olja, vatten, tea tree-olja, naturliga örter, soda.

Vikt 120 g

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ