Amazonit trumlad A+

39 kr

Amazonit är en helig sten för ursprungsbefolkningen i Amazonas, eftersom den symboliserar öppnandet av det tredje ögat och upplösning av blockeringar. Den hjälper också till att kombinera och balansera ditt tänkande (förnuft) med din intuition. Amazonit ger klarhet och insikt om dig själv och ditt liv, och den hjälper dig att vara autentisk och hitta din egen sanning. Dessutom hjälper amazonit till att hantera kontrollmekanismer, humörsvängningar, sorg, oro, rädsla och bekymmer. Slutligen är amazonit en stark beskyddare mot elektromagnetisk strålning och belastande energi.

OBS: Varje sten är unik och kan därför skilja sig något från bilden. Stenar är produkter av naturen och är därför aldrig helt släta eller fria från sprickor. Form, storlek och färg kan därför variera något från gång till gång. Små ojämnheter och/eller sprickor är normala och utgör ingen anledning till klagomål. Vi strävar alltid efter att skicka en så vacker sten som möjligt.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Ett kraftfullt sätt att rena och ladda dina kristaller är att under några dagar placera dem i Meru-pyramiden.

Klicka här för att komma till Meru-pyramiderna

Dimensioner 3 × 2 cm

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ