Stående Ametistkluster (polerat)

Det ursprungliga priset var: 1040 kr.Det nuvarande priset är: 999 kr.

Den här bilden visar stenen vi skickar till dig!

Ametistkluster av hög kvalitet med polerade kanter från Uruguay.

Ametist är stenen för intuition och inre tillväxt. Den symboliserar transformation, skydd, harmoni och rening. Det är en vacker sten som assisterar dig i att koppla samman med din egen visdom och själ. Ametist hjälper dig att komma ihåg vem du är djupt inuti. Stenen används även som stöd vid ångest, oro, sorg eller ilska och ger dig mer klarhet och förståelse för dina val och känslor.

OBS: Detta är en unik sten, detta innebär att du kommer att få stenen som visas på bilden. Stenar är produkter av naturen och är därför aldrig helt släta eller fria från sprickor. Små ojämnheter och/eller sprickor är vanliga och utgör ingen anledning till klagomål.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Vikt 1204 g
Dimensioner 9,5 × 7,5 × 16,5 cm

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)