Regnbågsfluorit hänge

fr. 85 kr

Regnbågsfluorit-hängsmycke med borrat silverfäste (sterlingsilver 925).

Regnbågsfluorit är en kraftfull beskyddare som hjälper dig att förena din manliga och kvinnliga energi. Dessutom stödjer fluoriten dig att integrera högre insikter och visdom i ditt dagliga liv. Den hjälper dig att vara centrerad inom dig själv och närvarande i nuet. Fluoriten bryter igenom illusioner, hjälper till att skapa förbindelser och återställer kaos och oordning. Stenen ökar medvetenheten och hjälper till att skapa struktur. Den påminner dig om känslan av “enhet” samtidigt som du fortfarande formar ditt eget unika självuttryck. Fluorit symboliserar också manifestationskraft och kreativitet och används även för känsliga personer och barn, särskilt som stöd under lärande och koncentration.

Du kan köpa hängsmycket med eller utan halsband. Mer information om halsbandet hittar du under fliken specifikation.

OBS: Varje sten är unik och kan därför skilja sig något från bilden. Stenar är produkter av naturen och är därför aldrig helt släta eller fria från sprickor. Form, storlek och färg kan därför variera något från gång till gång. Små ojämnheter och/eller sprickor är normala och utgör ingen anledning till klagomål. Vi strävar alltid efter att skicka en så vacker sten som möjligt.

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Ett kraftfullt sätt att rena och ladda dina kristaller är att under några dagar placera dem i Meru-pyramiden.

Klicka här för att komma till Meru-pyramiderna

Du kan köpa hängsmycket med eller utan halsband. Du kan välja halsbandet när du lägger hängsmycket i varukorgen, men du kan också beställa halsbandet separat (klicka här).

Detta halsband är 1,46 mm tjockt och 45 centimeter långt.

Alla halsband är tillverkade av massivt 925 Sterling silver och tillverkade i Italien. Silvret är behandlat med en speciell silverlegering som förhindrar snabb oxidation.

De angivna längderna inkluderar stängningen. Alla stängningar är av typen hummerklo. Detta är en robust och särskilt vacker stängning.

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ