Svart turmalin rå

119 kr

Svart turmalin är en kraftfull avledare av påfrestande energi och har starka jordande egenskaper. Den används ofta i hemmet för att neutralisera olika former av strålning, exempelvis från TV:n, datorn eller Wi-Fi-routern. Stenen hjälper även till att avleda spänning, stress eller negativ energi när du bär den eller håller den i handen. Samtidigt ger svart turmalin kraftfullt skydd och förbinder dig med ditt rotchakra, vilket ger mer balans i hela din kropp, ökad kraft och stärkt vitalitet och självförtroende.

OBS: Varje sten är unik och kan därför skilja sig något från bilden. Stenar är produkter av naturen och är därför aldrig helt släta eller fria från sprickor. Form, storlek och färg kan därför variera något från gång till gång. Små ojämnheter och/eller sprickor är normala och utgör ingen anledning till klagomål. Vi strävar alltid efter att skicka en så vacker sten som möjligt.

Finns i lager

SÄKER BETALNING VIA KLARNA

  • Skickas inom 2 arbetsdagar
  • Fri frakt över 650 kr
  • Ett present med din beställning

Ett kraftfullt sätt att rena och ladda dina kristaller är att under några dagar placera dem i Meru-pyramiden.

Klicka här för att komma till Meru-pyramiderna

Dimensioner 7 × 6 × 6 cm

Ansvarsfull inköp

Vi står för öppenhet och transparens kring ursprunget av våra produkter. Genom nära samarbeten med våra leverantörer strävar vi efter att erbjuda dig den bästa möjliga kvaliteten. Vi känner ett ansvar gentemot jorden, djuren och miljön och gör vårt yttersta för att erbjuda ett sortiment som tar hänsyn till alla dessa faktorer. Genom att var och en tar sitt ansvar kan vi göra en betydande skillnad för jorden och dess invånare!

Innan produkten kommer till marknaden här i Sverige har den redan rest en bit. På kartan kan du se produktens ursprung.

Du kanske även gillar detta...

Liknande produkter eller alternativ